dijous, 18 de febrer del 2010

CARNAVAL 2010

Molta música i gresca per Carnaval!
La llar d'infants: "ELS BARRUFETS"

Educació Infantil: "SHAUN, THE SHEEP"
Cicle Inicial: "SINGLE LADIES"

Escola de Colera: "GOSPEL"

Cicle Mitjà: "MAQUÍLLATE"

Cicle Superior: "VEN,VEN" " MACARENA"
ESO: "A TODA MECHA"

ESO: "TICK-TOCK"

ESO: "SOY UN TRUAN, SOY UN SEÑOR"

4 comentaris:

  1. Aquest any el carnaval ha estat molt millor i tots els grups ho han fet molt bé. Els que més m'han agradat han sigut els de : Tick-tock i a toda mecha aconsello per l'any qu be que fem el mateix.

    PABLO

    ResponElimina
  2. Aquest any m'ho he passat molt bé perquè més que els mestres els qui hem fet la coreografia hem sigut nosaltres.També el que em va agradar va ser que va haver-hi més gent de l'habitual, m'agradaria que l'any que ve féssim el mateix.

    LYDIA

    ResponElimina
  3. El Carnaval ha estat bé, peró vaig trobar que al public no els va agradar tant com altres anys que feiem la desfilada amb algun ball, també la disfressa no va ser tant original degut a la crisi. I despres quan es va acabar trobo que haurien de guardar trossos de pastissos pels alumes que han ballat.

    MARC

    ResponElimina
  4. Aquest any el carnaval ha estat molt bé. Totes les classes van ballar molt bé, ja que aquest any algunes classes s'havien portat els alumnes la roba. Hi havia molts balls amb molt de ritme. Despres van haver-hi coques i totes estaven molt bones, quasi bé no en van quedar.

    ANNA

    ResponElimina