dijous, 26 de novembre de 2009

OPINIONS SOBRE LA 2A.FIRA DE L'INTERCANVI

A mi m'ha agradat molt la fira de l'intercanvi perquè aquesta vegada amb els nens i nenes de Cerbère tenim més opciò per intercanviar objectes, una altra cosa que ha estat molt bé és fer grups amb alumnes d'altres escoles pèr aprendre a parlar francès i ser oberts amb els de Colera.


La fira de l'intercanvi aquest any ha sigut molt emocionant,perqu han vingut
els nens de Colera i,ha mes uns invitats els nens de Cerbera.Els nens de Cerbera
és van relacionar de seguida amb nosaltres.
El que voldria que fessin la pròxima fira seria fer una obra de teatre.


La fira de l'intercanvi va estar bé, és bo perque les coses que no vols les pots canviar per altres que t'agraden, m'ho vaig passar molt bé amb els nens de Colera i de Cerbère.
Va ser esplèndid,per moltes coses.
1-Vaig poder fer molts amics ja que pere ls de Cerbere era el primer any.
2-També crec que ens ajuda a saber que no hem de comprar tant.


Jo m'ho vaig passar molt més bé que l'any passat perquè els nens
de Cerbère tot i que era la primera vegada que ens visitaven és van entendre molt bé amb nosaltre. Penso que esta bé fer la fira perquè aixi nosaltres aprenem que no hem de malgastar diners en tonteries.


M' ha agradat molt perquè he conegut a gent nova. M'ho vaig passar molt bé amb als nens de Cèrbere. I m' agradaria que els nens de Cèrbere tornessin a venir per carnaval a l' escola del CEIP Sant Jaume de Portbou.La fira va estar bé. En principi en vam presentar però pel meu gust en la presentacio no vam congeniar molt. Pero despres és va animar amb la presencia del mag. I despres vam juagar , parlar amb els de Cerbère, que es van relacionar bé amb nosaltres tot i que era la primera vegada que havien vingut.
Va ser més divertida del que em pensava!!!


Aquest any la fira ha estat molt animada. M'ha agradat perquè fem nous amics.
També canviem les coses que no fem servir per coses que fem servir més.


Aquest any la fira de l'intercanvi ha sigut molt divertida amb els alumnes de Cerbere i de Colera. Els nens de Cerbere es van adaptar millor i també eren més juganers, i els nens de Colera jugaven amb nosaltres amb mes timidesa.Aquest any la fira ha sigut meravellosa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada