dimecres, 16 de novembre del 2011

4ta. FIRA DE L'INTERCANVI

Els nenes i nenes de Cicle Inicial davant de la seva parada
Aquesta és la parada de Cicle Mitjà

I Aquesta és la parada de Cicle Superior.

Vam fer tallers de reciclatge

Un portamonedes amb un tetrabrickPasta de dents amb carbonat de calci, glicerina i aroma de menta, taronja o maduixa.
També vam fer jocs nous: el campanar, el llop...

Així tots ajudem a reciclar coses que ja no fem servir

6 comentaris:

  1. El que més m'ha agradat ha sigut el taller sobre higiene.

    ResponElimina
  2. La fira va ser molt divertida vam canviar totes les coses, encara que aquest any no hi havia tanta gent.Vam fer pasta de dents i jocs molt divertits.
    RAÜL I CARLA

    ResponElimina
  3. La 4ta fira de l'intercanvi ens ha agradat molt, perquè vam fer un taller amb en Jordi, vam fabricar pasta de dents. També vam fer jocs com el campanar, el llop, etc. Quan vam fer el joc del campanar, la senyoreta Fernan, l'Iscle i l'Agustí van córrer, i nosaltres vam riure molt. Al final la Lara va intercanviar un portamonedes per un llibre i un collar per un altre llibre, la Yaiza va intercanviar uns colors per una revista de la Hello Kity i un llibre per un comptagotes.

    Lara i Yaiza.

    ResponElimina
  4. El dia de la fira de l'intercanvi va ser molt divertit, vam fer pasta de dents en el monitor Jordi. La Jone no va canviar res i jo (Iker) vaig canviar una joguina per un yo-yo i un clauer per un ocell molt divertit. Vam fer molts jocs i ens ho vam passar molt bé.
    A més a més la Fernan, l'Agustí i l'Iscle van jugar al campanar i van còrrer molt.

    Jone i Iker

    ResponElimina
  5. Durant la fira de l'intercanvi ho vaig intercanviar tot, un elefant i un "gusilu" per una llibreta i un portamonedes. M'ho vaig pasa molt bé.

    Minerva Martin Gregory 5é


    A la fira de l'intercanvi m'ho vaig passar molt bé. Només vaig intercanviar un objecte un collar per un mono petit de clauer.

    Lidia Reyes Pallisera 6é

    ResponElimina
  6. La fira de l'intercanvi va ser molt divertida, ho vaig intercanviar tot. La primera cosa va ser un marc de fotos per una maquineta, la segona va ser una guardiola per un ocell que feia malavarismes i l' última va ser un escac per un ninot que es movia.


    Biel 6è

    La fira de l´intercambi va ser genial,tothom va portar coses impressionants.Jo vaig portar un robot,una xapa que posava soy una chica mala... el cielo puede esperar i un robot.Jo nomes vaig cambiar la xapa per una granota que si l´apretes fa gruac gruac gruac,va ser molt divertida.
    SAMUEL 5è

    ResponElimina